. highlights direkt från min superhemliga dagbok

Haha, jag har hittat min gamla dagbok, som skrev i när jag var typ 12.

Hahaha

ALLT handlar om killar, och jag bytte tydligen handstil varje dag.

Jag DÖR.

Citerar:

"Jag och X  är tillsammans. Jag tycker faktiskt om honom. Han sa att han var min födelsedagspresent. Hihi, sött"

"X och jag har gjort slut, jag får försöka gå vidare...jag kommer ALDRIG att glömma honom. Annars har det inte hänt något, eller jo det var Lillis igår och det var SVINKUL!"

"Jag tycker inte om någon speciell för tillfället, alla är dumma i huvudet, jag försöker göra läxorna istället. Fast ibland hinner jag inte"

Och avslutningsvis:

"Allt i den här dagboken verkar handla om killar, är det mitt liv eller? Hoppas inte det, för allt som har med killar att göra går ju alltid åt helvete."

WORD!

Jag skrattar så jag gråter. Jag var ju riktigt rolig på den tiden.




. it's not that we're scared, it's just that it's delicate

Vilken röra.

Alltihop.

. smilng next to Oprah and the queen

Goooodmorgon.

Eller ja, jag har faktiskt varit ett riktigt piggsvin och varit uppe sen 7. Varför? Jo för att jag av någon helt omöjlig anledning valde att boka tvättstugan mellan 7-10. Gör aldrig det.

Nu återhämtar jag mig från denna traumatiska morgon genom att dricka på tok för starkt kaffe, och fundera på när och hur jag ska sälja lite av mina fonder. Det känns ju skitläskigt. Men ska man köpa sig en helt ny lägenhets-inredning så får man helt enkelt leva med att det kostar några slantar.

Nog om det.

Jag ska nu hälla ut mitt kaffe som blivit kallt och smakar jävligare än någonsin.

Haj å ivaj

. love the way you lie

Jag är helt jävla kär i min nya htc wildfire. Bara så att ni vet.

Sitter och jobbar lite. Ska snart dra ner en sväng på stan för att posta mitt lägenhetskontrakt och handla mat.

Ikväll blir det träning, efter träningen blir det smörgåstårta som belöning för att vi vann matchen mot serieledarna i söndags.

Heja livet.

Puss


. does it take your breath away?

Jobb mitt i natten är en ganska speciell upplevelse.

Jag sitter här, har kanske en timme kvar innan jag är nöjd och klar. Trivs ganska bra, samtidigt som jag inser hur sjukt jävla trött jag kommer att vara imorgon. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag är stressad eller lugn. Men en trött onsdag på jobbet borde jag överleva. Inte precis som att jag har något val.

Fick ta en dusch precis för att inte somna, och nu en liten reflektionspaus.

På torsdag ska jag sova.


. you're not as messed up as you think you are

Jag fick träffa tre av mina finaste idag, på samma gång. Det är inte ofta vi lyckas med det nu för tiden. Det var bra. Efter en kväll med dem är jag så stabil att jag står emot vilken jordbävning som helst.


. if we're stuck on this ship and it's sinking, we might as well have a parade

Helgen avklarad, samt en produktiv måndag. Lördagen bestod av loppis i Fjälkinge, man måste älska människor som försöker pruta ner fem kronor till tre. Eller folk som köper penisformade isformar för en tjuga.

Det var underhållande.

Kvällen var också underhållande, jag körde en fantastisk blandning av rödvin och tequila.
Tanken då: WOOOOH!!
Tanken dagen efter: UUH..why oh why?

Jaja, roligt var det i alla fall.

Idag har jag plockat fram att skit jag äger och ställt i vardagsrummet. Utöver detta slit har jag lagat fantatiskt god pasta och gjort ett kakfat.

Himla snitsigt.



. pancakes makes perfect

Kan man sträcka någon muskel som ligger nära hjärtat? För om man kan det, så har jag nog gjort det. Varje gång jag tittar åt vänster så får jag ont i hjärtat. Lite lätt obehagligt.

Annars då?

Jag gör pannkakor. Har precis varit en runda på balsberget och gått/sprungit. Låtarna i iPoden fick bestämma tempot. Finns nog fan inget mer avkopplande än att vara helt själv i en skog, med musik.


. är sommaren slut nu?

Hej.

Idag kom beskedet! Jag fick lägenheten, och flyttar den 15/9. Helt plötsligt fick Sandin sjukt mycket att göra, på väldigt lite tid. Fast mest grejer som är förbannat roliga så det gör ingenting.

Jag fick äntligen träffa den förtjusande fröken Engdahl ikväll. Det var på tok för längesen som man säger. Hon har fått till det riktigt trevligt i sin lilla lya med sin man. Riktiga mysare.

Vi bestämde att mat är en bra anledning att umgås snart igen, så vi ska se till att dra med oss Linn Limpan Åström på söndagsmiddag på söndag. (söndagsmiddag på lördagar kan tyckas vara lite olämpligt).

Tänkte att detta kunde vara bra information för er alla.

Jag ska sluta tjata nu.

Fast jag träffade ju faktiskt en helt ny bekantskap idag också. Han heter än så länge Oskar och är ungefär en vecka gammal och en fot lång. Han sov mest hela tiden, och gjorde små beklämda läten ibland. Jag har blivit faster igen. Vi kommer helt garanterat att bli vänner för livet.






. I don't remember details but there were english boys with banjos

God tisdag på er små vänner.

Det är faktiskt en god tisdag. Solen har kommit tillbaka från sin semester, vilket var på tiden kan man tycka. Jag är ledig hela veckan nu. Välförtjänt efter en lång helvetesvecka på jobbet. Inte för att mitt jobb är hemskt egentligen, men 12 timmar om dagen 7 dagar i veckan tar väl krafterna ur vem som helst.

Igår var jag i Landskrona för att ansöka om Alexandras lägenget, det gick finfint, så nu är det bara att faxelifaxa iväg ett antagningsbesked och vänta på att telefonen ringer och säger att JAG FICK DEN!

Nämnas bör att jag ska bo i Helsingborg, inte i Landskrona. Bevare mig väl.

Det är lugnt, jag tar inte ut glädjen i förväg.
(?)


. I'm never gonna be the girl with perfect hair who can wear white and not spill on it

Jag hoppas att det regnar i en vecka nu. För jag ska jobba måndag till söndag. Och jag är inte alls taggad för det kan jag säga, utan att ljuga alls.

Livet är ganska tråkigt just nu. Lördagarna är kul för det mesta, söndagarna brukar påminna mig ganska tydligt om det. Idag är inget undantag. Jag vill att det ska hända något nu. Lite fireworks.

Jag lyssnar på Cornelis Vreeswijk och Frank Turner ikväll, i bakgrunden rullar Sex and the city och i frysen finns en hel låda piggelin. Inte så tokigt ändå.

Men jag vill ha meeeeeeeeeeeeeeeeeeer








RSS 2.0