. näe

Har suttit och trixat ihop en liten header. Fast jag är nog ganska missnöjd.

Men den får duga, ett litet tag.

. where lessons are the key to every goal I will achieve

Jaha, det ekar lite här nu ja.

Det är måndag igen. Den sista måndagen jag bryr mig om på ett tag, för nästa måndag har jag sommarlooooov :)

På sommarlovet är alla dagar bara dagar, de behöver inte heta någonting speciellt.

(Att det bara är typ tre veckor behöver vi inte bry oss om, eller att jag ska gå sommarkurs i Flash, jobba med något marknadsföringsprojekt, spela fotboll, vara ledare på Sportscamp och sedan börja jobba) Ledig?

Nåja, detta blir en fin sommar, det är jag helt övertygad om.

På torsdag fyller jag år. Det är ju roligt.

Och sen är det en helg fylld av fest, fotboll, vänner och jobb. Jag ska bara ta mig igenom veckan först.




. tänk bara så många man redan glömt

Varje gång man får ett fint sms sådär helt plötsligt, så borde man skriva ner det någonstans.

Om man har riktig tur, och får många sådana sms, så kanske det blir en hel bok.

Bara en tanke.


. kanske något berusad, fastän glasklar ändå

Då var det söndag igen, en söndag sent i maj till och med. Det är med andra ord snart juni. När fan hände detta?

Inte för att jag klagar såklart, sommaren är det finaste jag vet. Helgen har varit väldigt somrig, och väldigt intensiv.

Gårdagen spenderades tillsammans med den här förtjusande damen:


08.20 lämnade vi Kristianstad och körde till Helsingborg. Väl där sprang vi i trappor, gnällde över att vi blev svettiga, och genomförde en extremt effektiv flytt. Efter detta åt vi glass, körde tillbaka, duschade, kollade på två fotbollsmatcher, handlade på Maxi och hamnade till slut i Annas trädgård.

Vi grillade, drack drinkar och lyssnade på fin musik tillsammans med fina människor.

Tack för att ni är så himla bra allihop.

. where loneliness is history, told to pack his shit and leave

Jag skulle göra bakad potatis med skagenröra ikväll, hade jag tänkt. Var tog de planerna vägen undrar jag nu?

Skit samma, med eller utan potatis har det varit en fin dag. Jag och Alex har äntligen sparkat oss själva i röven och kommit någonstans med programmeringsuppgiften. Vi är faktiskt nästan klara, det kunde man inte tro i början av veckan minsann.

Sen har jag tagit en två timmars promenad också. Jag tänkte egentligen springa, men det verkar inte som att någon del av min planering håller idag. Lyssnade på Drilled a wire through my cheek - Blue October några gånger under dessa två timmar, lär väl tröttna snart, men oj vad bra.





. jag vill ha en katt

Jag har egentligen inte så mycket att säga ikväll, sitter och tittar på hockey och funderar över livet. Jag funderar mest eftersom hockey är ganska tråkigt att titta på. Speciellt när Sverige leder med 5-0. Det är inte spännande alls faktiskt. Men fint ändå såklart.

Det händer mycket för tillfället. Det är tur att jag väldigt sällan oroar mig för saker, för hade jag gjort det hade jag garanterat varit orolig just nu. Men det löser sig, som man brukar säga.

Ska stå ut två veckor till, sen har jag sommarlov!

Fortsätt andas. in - ut - in - ut - in - ut

Ska skriva det på spegeln så jag inte glömmer.

High five



. shake that ass for me

Ge mig ett U!

U!

Ge mig ett T!

T!

Vad blir det?

UT!

Jag hör inte..

UT!

En gång till!

UT!

Ja, vi ska ut ikväll, Fjälkinge IFs damlag is gonna kick som ass on the dancefloor.

Man får passa på när man för en gångs skull inte har söndagsmatch.


. ge fan i mitt badkar

Den här fredagen började sådär. Jag försov mig lite, precis som vanligt, och tar mig så snabbt som möjligt från sängen till duschen(läs: inte speciellt snabbt alls). Väl där träffar jag på världens största spindel som valt att bosätta sig i badkaret.

Efter en kraftig pulshöjning och några gnälliga pip från min sida, så börjar matchen mellan mig och jävelspindeln. Till min fördel har jag ett vapen i form av duschslangen, till min nackdel är jag så rädd att jag måste stå ganska långt ifrån badkaret, vilket gör att mitt sikte försämras väsentligt.

Han springer, jag spolar, och så håller det på ett tag, tills jag äntligen lyckas lura ner honom i avloppet. Sen spolar jag givetvis några minuter till så att han ska tvingas simma ända ner till Kina.

Dagen blev som tur är bättre, och ikväll invigs grillsäsongen hos Petra, med fina vänner och fina drinkar. 


. kacklande

Godkväll.

Jag har precis avslutat ett samtal med Emely, på 1,5 timme. Emely vet hur man pratar om allt och ingenting, och hon har nog smittat mig lite. Oftast går det himla fort också, en utomstående hade troligtvis inte hört vad vi sa.

Pratar man med Anna brukar det vara väldigt kort och koncist Ungefär såhär:
-Hej
-Vad gör du?
-Inte så mycket
-Promenad?
-Ja tack
-Kanalgatan om 10?
-Blir bra
-klick- 

Och när jag och Challe pratar så brukar det först vara 10 minuters intensivt och stressigt uppdaterande, för att sedan övergå i gnäll som: "åååååååh vi ses ju typ aaaaaaldrig", vilket oftast slutar i en kvällsfika som varar i några timmar. På tal om detta borde du komma hem nu tycker jag.







. little miss sunshine

Idag hände någonting som inte hänt sedan jag flyttade hemifrån. Jag köpte frysmat, pizza faktiskt.

SÅ jävla skönt att inte laga mat ikväll.

Fast det är himla jobbigt att sitta och vänta på att den ska bli klar. Jag är sjukt hungrig.

Suck


. you spin me right round baby right round

Hajsan

Jag sitter och andas lite efter helgen. Den har varit himla fin, med en massa fotboll (i tre av världens minsta hålor), pizza och ett nyktert besök på Class som blev högt över förväntningarna. Det är intressant att det nästan alltid är roligast när man går ut på impuls, kraftigt nerklädd och nykter. Kan ju nästan slänga alla små svarta klänningar och alltid gå ut i jeans och svart tröja.

Anyway, ikväll ska jag välja en film ur vår något begränsade samling, och troligtvis somna på soffan. 07.50-tåget till Helsingborg imorgon ska bli jättekul. Jag ser verkligen fram emot det.

(?)

. la doleur exquise

Nu har jag äntligen köpt nya träningsskor. Det blev en gedigen genomgång av fötter och löpsteg på Löplabbet idag, vilket resulterade i ett par finfina Nike.

Jag var naturligtvis snabb ut på en runda. Jag sprang på som vanligt, med tankarna långt borta, och helt plötsligt var jag helt vilse någonstans bland fina villor och välklippta häckar.

Vad göra då?

Jo, det visade sig att min mobil faktiskt inte är helt värdelös ändå. Den har en karta som visar exakt var man befinner sig! Hurra!

Så jag hittade hem, och skorna var så snälla att jag varken fick skoskav eller benhinne-problem.

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar.

. fancyface

Hajk.

Det är en väldigt regnig tisdag idag. Jag gillar det, för jag har ändå inga planer på att gå ut, och det smattrar himla mysigt mot mina fönster. Tove har rymt, hon skullle på tjejkväll någonstans, så jag är hemma själv och filosoferar om lite allt möjligt.

Till exempel så har jag mindre än en månad kvar i lägenheten. Det känns som att jag precis flyttade hit, men tiden går väl fort när man har roligt, har jag hört.

Min pappa fyller år på måndag, vad ska jag köpa till honom? Jag måste fundera ut någonting bra, för han är ju faktiskt världens bästa pappa.

Jag behöver nya jeans. Om Anna kommer imorgon så kan vi gå en shoppingrunda, gör hon det? Jag borde nog ta reda på hur det blir, typ nu.



. tjo vad det var livat i holken

Jag har hittat en ny sysselsättning på Facebook.

Att dölja alla jag stör mig på. De som går med i tusen grupper och publicerar sina framgångar i Farmville, eller gör en massa tester som "får jag ligga i helgen?" eller "när kommer jag att dö?"

Det var på tiden att jag kom på det.

Ganska dålig dag idag, trots fantastiskt väder, Anna räddade den med en kvällsfika, som den hjälte hon är.

Jag har hittat en annan sysselsättning också, min dator har kamera, haha

Grimasbilder - here I come





Pusspåer






. I'm shipping up to boston

Mina fötter klagar.

Idag ringde min härliga alarmsignal på min värdelösa telefon klockan 05.00. Jag ansåg att det var för tidigt så jag låg kvar en kvart till. Sen hävde jag mig upp ur sängen och gick med ganska tunga steg mot kaffebryggaren.

Efter det minns jag ingenting.

Haha, jo det gör jag visst.

Jag åkte till Willys för att inventera. Och sur som jag var (på grund av den tidiga timmen) blev jag helt sjukt mycket surare när vi blev tilldelade frysarna. Kul, tänkte vi då.

"du kan ju räkna citronerna, du som är sur" - Emely

Det tog sisådär tre timmar, och resten av dagen har jag jobbat på Rökeriet till Irländsk musik, som gjorde att ölförsäljningen var på topp.

Jag kom nyss hem, sängen ropar på mig, godnatt.




 


RSS 2.0